ANTRENAMENT PERSONAL (AP)

Un Antrenor Personal iti va crea un plan de antrenament personalizat, ceea ce va da rezultate mult mai bine decat un plan de antrenament standard.

Antrenorul iti va evalua conditia fizica si va adapta programul pentru a se plia perfect nevoilor tale, pentru a obtine cele mai bune rezultate, in cel mai scurt timp.

Atingerea scopului propus

AP te ajuta sa iti definesti scopul in sport.El ia in considerare nivelul actual de pregatire fizica si planifica cu tine atingerea obiectivelor tale prin antrenamente. Intelegand beneficiile potentiale ale unui Personal trainer, te va ajuta sa te decizi daca investitia financiara merita. Poate tu ai deja idee asupra telurilor personale pe care doresti sa le atingi, insa un profesionist te poate ajuta sa le imparti in teluri mai mici, specifice si realiste.AP te ajuta sa monitorizezi progresul lunar si astfel sa monitorizezi avantajele antrenamentelor.

Prevenirea accidentarii si/sau recuperarea in urma accidentarii 

AP te va invata sa folosesti echipamentul in mod corect si va lucra cu tine pentru a preveni accidentarile. Chiar si in cazul in care ai suferit un accident, comunica cu antrenorul tau, deoarece el este capabil sa iti contruiasca un program de antrenament eficient si adecvat unei recuperari in siguranta. Un Antrenor Personal nu te va lasa sa folosesti o accidentare ca pe o scuza pentru a nu te antrena, ci din contra, in baza sfaturilor medicale, te va ajuta sa iti revii.

Motivatie

Motivatia este cel mai sensibil punct, deoarece este foarte greu de mentinut atunci cand te antrenezi singur. Sesiunile regulate cu un Antrenor Personal iti vor creste motivatia sa continui printr-un regim de antrenament. Stiind ca te intalnesti cu antrenorul tau vei fi motivat in timpul antrenamentelor, vei avea satisfactia de a-ti demonstra progresele in timp.

Diversitate

Un antrenor cu experienta te poate invata o varietate de metode de antrenament, care te pot ajuta sa nu cazi in monotonia unui program plictisitor. Deasemeni, daca un anumit exercitiu nu ti se potriveste, il poate inlocui cu un alt exercitiu mai potrivit, care sa aduca aceleasi beneficii fizice. Antrenorul personal este singurul care te poate ajuta sa faci ajustari pentru a-ti imbunatati nivelul de dezvoltare fizica si faci progrese continuu.

Eficienta

Un antrenor profesionist va eficientiza la maxim timpul tau de antrenament, care va creste calitatea antrenamentului. Acest lucru este in special benefic atunci cand timpul de antrenament este limitat. De exemplu, daca timpul alocat este mai scurt, trainerul este capabil sa creeze o rutina de antrenament cu acelasi consum caloric si aceleasi beneficii fizice, insa in jumate din timpul unui antrenament normal.