DESPRE NOI

Clubul Liberty Gym este locul unde va mentineti starea de sanatate optima, energia si un tonus excelent!

Suntem onorati de a va avea in mijlocul nostru, intr-un cadru pe care ne-am straduit sa il facem cat mai agreabil, pentru ca timpul pe care il petreceti in clubul nostru sa fie cat mai placut.

In cadrul claselor de grup de tip aerobic sau a celor individuale, personalizate, atat adultii, cat si copii, sunt asteptati de catre instructorii nostri, cu multa caldura, dragoste, rabdare, pasiune si profesionalism, pentru a-i initia si perfectiona in aceasta minunata lume a exercitiului fizic.

Obiectivele pe care le urmarim sunt :

– mentinerea optimismului si a bunei dispozitii pe parcursul intregii zile;

  • dezvoltarea fizica armonioasa;
  • tonifierea musculara;
  • pierderea greutatii in surplus;
  • cresterea rezistentei la efort.

Instructorii nostri calificati va stau la dispozitie si va supravegheaza pentru a preintampina eventuale accidente nedorite si a va corecta pozitiile de lucru.

Atmosfera placuta este creata de lumina naturala si aerul proaspat care intra pe ferestrele generoase, iar ambientul este sustinut de sistemele audio de calitate.

In clubul nostru se pune un deosebit accent pe igiena si curatenie fiind folosite substante speciale pentru acest scop pe toate suprafetele cu care sunteti in contact. Toate acestea si multe altele intr-un tot unitar creat pentru a satisface dorintele dumneavoastra de NOU, MODERN si CURAT.

Asteptam sugestii din partea dumneavoastra deoarece ne dorim o colaborare efectiva cu clientii nostri, pentru a realiza un grad maxim de satisfactie si multumire pe care sa-l aveti cand va petreceti timpul liber la noi, pentru relaxarea, recrearea, sanatatea si buna dumneavoastra dispozitie.