KETTLEBELL WORKOUT

Exercitiile Kettlebell te ajuta sa iti lucrezi toti muschii si implicit sa arzi mai multe calorii decat intr-un antrenament cu gantere. Diferenta intre kettlebell si gantere este centrul de greutate care la primul sta mai departe de mana decat in cazul clasicelor gantere.

Antrenorii nostrii le recomanda si le utilizeaza in exercitii de tip aerobic si in cadrul antrenamentelor personale deoarece angajeaza in miscare musculatura spatelui,bratelor si a picioarelor.

Poti face o multime de exercitii eficiente cu un kettlebell

Atunci cand folosesti kettlebell-ul pentru balans, ritmul inimii poate creste atat de rapid si atat de mult cum ar face-o de la orice tip de exercitiu cu saritura. Exercitiile cu kettlerbell-uri pot arde pana la 20 de calorii pe minut, in functie de cat de intense sunt.

Asta echivaleaza (sau chiar depaseste) caloriile arse la o clasa de cardio. Plus ca aceste accesorii de fitness versatile iti vor oferi atat un antrenament cardio eficient, cat si beneficiile unui antrenament cu greutati.

Kettlebell-ul este mai putin solicitant pentru corp

Antrenamentele cu kettlebell presupun in general un circuit de exercitii in care se insiruiesc mai multe pozitii. Daca le executi corect, tranzitiile pot oferi fluiditate naturala pentru corpul tau atunci cand il antrenezi.

Kettlebell-urile, datorita miscarii de balans pe care o implica reprezinta una dintre formele cele mai bune de exercitiu pentru protectia articulatiilor.

Kettlebell-urile pot fi folosite pentru imbunatatirea functiei respiratorii si rezistentei musculare. Ele ajuta la dezvoltarea mobilitatii si coordonarii.Acest tip de antrenamente presupune abilitati motorii si de echilibru mai eficiente decat greutatile traditionale.

Tabata pana la antrenamentele clasice. Nu poti sa arunci bara pentru greutati in cadrul unui antrenament Tabata, insa un kettlebell poti folosi. Si asta datorita marimii si versatilitatii care  Kettlebell-urile ofera un antrenament rapid si eficient atat cardio, cat si unul de forta si flexibilitate.

Slabesti mai rapid cu un antrenament cu kettlebell-uri

Nu exista o metoda mai buna de ardere a grasimii.