KICKBOX

Kickbox reprezinta o clasa cardio si de tonifiere care combina miscari si lovituri din Taekwondo si Box.

Principala deosebire de celelalte clase sunt loviturile de brate si picioare imprumutate din artele martiale care se executa pe ritmul muzicii. Pe langa dezvoltarea masei musculare, clasa de Kickbox imbunatateste echilibrul, mobilitatea si coordonarea.

Clasa de Kickbox cuprinde coregrafii care combina pasii de aerobic, cu elementele de continut ale gimnasticii de baza si loviturile cu pumnul si piciorul – box, karate – alternate cu exercitii de mobilitate – stretching.

Este recomandat persoanelor cu o buna pregatire fizica, datorita intensitatii crescute a efortului. Acest antrenament este pur si simplu o provocare. Este adrenalina ce stimuleaza forta spirituala. Reprezinta o contopire a muzicii cu miscarile fulgeratoare si taioase ca lama de lupta corp la corp.

Gratie combinatiei de lovituri cu pumnii si picioarele, sarituri si unduiri, antrenamentul de Kickbox devine un exercitiu distractiv, eliberator si plin de energie.

Dincolo de avantajele pentru conditia fizica, imbunatatirea circulatiei sangvine, cresterea agilitatii, a rezistentei musculare si a echilibrului, Kickboxul are un impact pozitiv asupra psihicului. Vei deveni mai increzator, te vei concentra mai bine, vei avea un mai bun control asupra ta, dar si asupra celor care manifesta o atitudine negativa fata de tine. Vei sti sa iti canalizezi mai bine energia si vointa.

Un antrenament de Kickbox cu durata de o ora, desfasurat corect, poate duce la arderea a pana la 600 de calorii, insa trebuie avut in vedere ca, datorita efortului intens pe care il presupune, este nevoie de o minima conditie fizica.

Instructorii specializati ai clubului nostru iti vor face o evaluare si iti vor sugera setul de exercitii potrivit pentru tine si obiectivele pe care le ai.